Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sänder mitt i din vardag i P4 Skaraborg, 09.33 - 13.00.

Tekakor med havregrynsgröt

Publicerat onsdag 9 september 2009 kl 11.58

ca 1 liter ljummen blandning av vatten och mjölk
100 gr jäst
ca 100 gr blandning smältsmör och olja
3-4 dl ljummen havregrynsgröt
1½ - 2 liter blandning av dinkelmjöl, rågsikt och specialvetemjöl fullkorn
honung
salt

Jäs till dubbel storlek. Baka ut till tekakor. Låt jäsa på plåten och grädda i 200-250 grader ca 10-15 min i mitten av ugnen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".