Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En humor- och satirpodd om nyheter, aktuella ämnen och samhällsdebatter med ett särskilt fokus på inrikespolitik...

Miljardärer, toppmöten och deppiga jobb

Publicerat onsdag 19 januari 2011 kl 14.22
Hur svårt är det att vara miljardär i Sverige idag egentligen? Foto: SVT bild

I dag funderar Simon på toppmötet mellan Kina och Usa, som den här gången innefattar inte bara en utan - två middagar, till skillnad från förra gången Kinas ledare besökte USA. Då det bara bjöds på lunch. Men Vad ska de egentligen prata om?

Veckans "Nä, dra mig baklänges" avslöjar att Påve Benedikt XVI har börjat fjäska för vetenskapen, nu senast genom ett erkännande av Big Bang. Nanna känner oro och undrar var detta kommer sluta.

Dessutom listar Nanna, med start idag, världens deppigaste jobb.

Sveriges miljardärer beskivs ofta som hotade och förföljda av Sveriges skattetryck. Liv ställer sig idag frågan alla har på sina läppar - hur svårt har miljardärerna egentligen det i Sverige?

Maud Olofsson efterlyste i riksdagsdebatten idag en kvinnlig partiledare för socialdemokraterna. Men gjorde hon det för att stjälpa socialdemokraterna, undrar Liv? Alla verkar ju nu ha kommit överens om att det är omöjligt att få valframgångar om en kvinna leder ens parti.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".