Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Din vän i vardagen. Varje vardag 10-13.

Lyssnartips på godis som alla tål

Publicerat måndag 27 augusti 2012 kl 08.25
Stingbollar - ett recept som enar alla allergiker. Foto: Privat

Vår kära lyssnare Ewa Hammar har försett oss med ett recept, som funkar för den som inte kan äta gluten, mjölk eller ägg. Det finns inga animaliska produkter i smeten, som ni ser, och därmed ingen kolesterol. Tack Ewa!

Stingbollar
200 gram färska dadlar
2 dl nötter
0,5 dl kokkaffe
2 msk mandelmjöl
Kärna ur och dela dadlarna. Kör i mixern, rulla till bollar. Rulla i sesamfrön, kokos eller valfritt alternativ.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".