Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Receptsamlingen - Sveriges Radio Östergötland

INLAGD AUBERGIN

Publicerat måndag 16 december 2002 kl 09.00
 
1 stor aubergine 3 msk salt Lag: 1 liten rödlök i skivor 1 liten morot i slantar 1 lagerblad 4 kryddnejlikor 1/2 dl ättika 1 dl socker 1 1/2 dl vatten Skär auberginen i bitar och salta. Låt ligga i ca 3 timmar och pressa sedan ur överbliven vätska. Koka ihop lagen och lägg i auberginen. Låt stå minst ett dygn. Servera med nykokt potatis
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".