Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Senapsgriljerad kålrabbi

Publicerat onsdag 25 januari 2006 kl 17.23

4 port

2 st kålrabbi
1 äggula ( eller 1 msk olja)
2 msk fransk senap
2 msk honung
3/4 dl ströbröd
Skala och klyv kålrabbin.
Koka den mjuk i saltat vatten.
Blanda samman senap, ägg och honung
Pensla kålrabbin med senapsblandningen och strö over ströbröd.
Griljera i 225° ugn i ca 10 min.
Servera med traditionell rödkål.

Mer om …

Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.