Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Senapsgriljerad kålrabbi

Publicerat onsdag 25 januari 2006 kl 17.23

4 port

2 st kålrabbi
1 äggula ( eller 1 msk olja)
2 msk fransk senap
2 msk honung
3/4 dl ströbröd
Skala och klyv kålrabbin.
Koka den mjuk i saltat vatten.
Blanda samman senap, ägg och honung
Pensla kålrabbin med senapsblandningen och strö over ströbröd.
Griljera i 225° ugn i ca 10 min.
Servera med traditionell rödkål.

Mer om …

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.