Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Receptsamlingen - Sveriges Radio Östergötland

Pitabröd med couscoussallad

Publicerat onsdag 25 januari 2006 kl 17.18

4 pitabröd

2 dl kokt couscous
1/2 aubergine
1 zucchini
1 hackad rödlök
2 tärnade tomater
1 dl smaksatt creme fraiche
salt, peppar och oregano
Tärna aubergine och zucchini och salta lite.
Låt grönsakstärningarna ligga i press ca 1 timme
Häll av vätskan
Fräs hackad lök i lite olja tillsammans med zucchini och aubergine.
När grönsakerna känns färdiga tillsätt då de tärnade tomaterna.
Smaksätt med salt, peppar och lite oregano.
Blanda samman med couscous och creme fraiche.
Fyll pitabröden.
Servera gärna de fyllda pitabröden med kycklingspett

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".