Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Chilikryddade kycklingspett

Publicerat onsdag 25 januari 2006 kl 17.05

4 port

4 kycklingfiléer
1 msk finhackad chili
1 tsk salt
2 msk soya
2 msk honung
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk olja
Blanda samman marinaden.
Dela kycklingen i bitar och trä upp den på spett, pensla på marinaden och häll över resten.
Låt marinera i några timmar.
Bryn spetten runt om och efterstek dem i ugn tills köttet är helt vitt rätt igenom

Mer om …

Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.