Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Passionsfruktsmarinad

Publicerat onsdag 25 januari 2006 kl 17.00

4 passionsfrukter
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
Dela passionsfrukterna och skrapa noga ur allt ur skalen, lägg i en sil och passera ut juicen.
Lägg kärnorna som blir kvar i en kastrull och koka med vatten och socker, Koka på svag värme ca 15 min.
När den kallnat passera den väl och blanda med den råa juicen.
Blanda en fruktsallad av valfria frukter och marienera den i passionsfruktsmarinaden. Låt stå några timmar
Servera med glass eller med mascarponeost blandad med vispad vispgrädde, vanilsocker och lite florsocker.

Mer om …

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.