Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Receptsamlingen - Sveriges Radio Östergötland

Vanilj och yoghurtpannacotta med bär

Publicerat fredag 31 mars 2006 kl 12.47

4-6 personer

½ l vaniljyoghurt
½ l grädde
1 vaniljstång
75 g socker
4 blad gelatin

Blötlägg gelatinbladen
koka upp grädden med vanilstång och socker.
Smält i gelatinbladen.
Häll grädden över yoghurten och portionera  i glas, ställ kallt ett par timmar och servera med bär.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".