Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programmet som hycklar och skiter i allt. Allt under ledning av Magnus Uggla.
fredag 11 mars

Jag blir inlåst under Radiohuset nu!

Publicerat fredag 11 mars 2011 kl 13.04
1 av 12
Nu är dom på plats i studion. Magnus Uggla och Emma Wiklund för sista gången. Någonsin. Eller. För den här säsongen i alla fall. Foto: Erika Strand-Berglund
2 av 12
Lite senare idag kommer Dr Uggla tillbaka. Idag kan ni höra av er till honom med frågor om sex och samlevnad. Maila oss! Eller kommentera här ovanför. Gör't. Nu! Foto: Erika Strand-Berglund
3 av 12
Emma och Magnus jobbar bara med solglasögon nu för tiden. Eller, det är ju sen gammalt när det gäller Magnus. Här på bild med vår finfina prao Axel Uddenfeldt. Foto: Erika Strand-Berglund
4 av 12
Jo, men det här med Emma Wilunds läppar. Enligt Magnus så stora att hela paradise hotell får plats på dem. "Jag vill boka en charter dit". Gissar att det är fler som vill det :) Foto: Erika Strand-Berglund
5 av 12
Vår ständige ciceron i finkulturen Mårten Castenfors lärde oss allt som är värt att veta när det gäller att utsmycka kroppen. Tydligen finkultur det med. Foto: Erika Strand-Berglund
6 av 12
Här har ni smyckena som Mårten Castenfors pratade om under "Kulturtimmarna". Coola va? Foto: Erika Strand-Berglund
7 av 12
I green room förbereds det för fredagsdrink. Och fredagsmat. Eller, det är väl mer fredagsmaten som förbereds faktiskt. Foto: Anne Ibelius
8 av 12
Fredagsdrinken idag blev väldigt lyxig, med kock från Sturehof som bjöd på hummer. Ola Stålnacke heter han. Foto: Erika Strand-Berglund
9 av 12
Å här har ni hummern! Fint ska det vara till finalprogrammet. Foto: Anne Ibelius
10 av 12
Levent Bilgic från O-Baren har ju varit hos oss många fredagar. Först idag kom det fram att han är den som sjunger i Blues hit "Under ytan". Levent! Bästa! Foto: Erika Strand-Berglund
11 av 12
Hummercocktailen blev sagolikt god och recept finns här nedan på hemsidan. Gör den! Kock: Ola Stålnacke. Foto: Erika Strand-Berglund
12 av 12
Till hummercocktailen serverade Levent champagne. Passande på alla sätt. Ja, ett värdigt avslut helt enkelt. Foto: Erika Strand-Berglund
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".