Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En podd om sex och relationer - med Maria Maunsbach.

Hans kropp

Publicerat torsdag 5 maj 2011 kl 09.18
Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Jag låg med Hans Fahlén igår. Ja, ni vet, tv-profilen från TV4. Det var näst sista dagen på min resa till Maldiverna. Eftersom det hade regnat större delen av vistelsen och blivit soligt först dagarna innan färden hem så ville jag utnyttja semestersolen till max. Det var sen eftermiddag och jag var på väg tillbaka till stranden från mitt hotell. Jag skulle bara hämta mitt kvarglömda cyklop och fylla på min vattenflaska.

Jag gick längs en liten stig som var omringad av prunkande palmer och snart öppnade sig havet framför mig. Även fast att jag hade sett vyn i flera dagar så hade jag fortfarande inte vant mig vid den. Turkosfärgat vatten så långt ögat nådde, en lång, vit sandstrandsremsa och människor under parasoll som samsades om utrymmet tillsammans med ödlor och eremitkräftor. Det var verkligen ett paradis.

Vid gränsen där palmerna och stranden möttes stod jag en stund för att ta in alla intryck och efter ett tag började jag röra mig neråt mot platsen där jag hade legat innan. Det var endast ett fåtal människor på stranden, de flesta barnfamiljer hade gått hem för dagen.

Plötsligt låg han där med sin kropp ensam på en vinröd frottéhandduk, bara ett tiotal meter framför mig. Han låg på rygg. Blundandes. Det syntes att det en gång i tiden hade varit en vältränad kropp men som nu lagt på sig några kilon. Två fasta lår följt av ett par svarta speedos spända över hans kuk som formade en lika fast bula.

Hans könshår krullade sig ut lite längs innerlåren och upp mot magen. Han hade en bred och hårig bringa med en lätt putande mage och två hårda bröstvårtor. Hans grova ansiktsdrag ramades in av lätt skäggstubb och snagg. Hela hans kropp glänste av svettpärlor.

- Hej, sa jag efter att jag hade gått fram till handuken han låg på och ställt mig på ena sidan av den.
Han satte sig upp och kisade mot solen med ena handen kupad över ögonbrynen för att försöka urskilja vem det var som talade till honom. Hans mage veckade sig lite över hans speedos som skar in i midjan och det blev än mer tydligt att det var ett tag sen han hade tränat. Det gjorde ingenting för mig. Tvärtom.

Det uppstod en tystnad mellan oss som är svår att beskriva. Det måste ha varit sättet jag betraktade honom på som gjorde att hans någonstans förstod. Han började flacka med blicken men jag fortsatte att intensivt betrakta honom och hans kropp. Jag såg in i hans lagunblå ögon och märkte hur kravet på heterosexualitet utsattes för en chock av mitt subtila kroppsspråk. I samma stund kände jag hur stranden runt omkring oss öppnades upp för betecknandets lek bortom normen. Det tog bara några minuter för oss att gå bort från stranden och barnfamiljer till hans bungaloo som låg en bit bort.

Redan efter någon minut av intensivt kyssande och den raspande känslan av hans skäggstubb ställde han sig på alla fyra. Länge följde jag konturerna av hans anus med mina fingrar och tolkade genom hans kroppsspråk vad som var för djupt in och inte. Så småningom trängde jag in i honom och följde hans andning och stön tills vi hade kommit in i en ångande rytm. Han kved till och bad om mer om vartannat fram tills att hans armar gav upp, istället vilade hela hans kropp mot hans huvud. Jag följde honom i rörelsen neråt, greppade tag om han breda och välformade underarmar och fortsatte rytmiskt att tränga in i honom.

Efter ungefär en timme kom jag över hans rygg i tre snabba omgångar och vände mig ner mot hans öra för att viska: ”Jag måste gå nu men vi ses imorrn.”.
Innan jag ställde mig upp för att klä på mig smekte jag honom från hans nacke ner till slutet av hans rygg. Då sjönk han ihop på mage och låg sen kvar så andandes djupt. Jag lämnade honom där, ensam i bungaloon. Till och med hundra meter bort kunde jag höra hur han fortfarande gnydde av välmående.

Dagen efter vaknade jag till ljudet av glatt skrikandes barn utanför fönstret. Klockan var kanske runt elva på morgonen och solen silades mellan de fransade hotelldraperierna i plast. Det var minst lika varmt som dagen innan och bara några timmar kvar innan resan hemåt Stockholm. Jag duschade, klädde på mig och tryckte i mig en macka med ett glas apelsinjuice och gick sen ut ur hotellrummet. Nere vid receptionen var ljudet av barn än mer tydligt. Det visade sig att det var tid för Bamseklubben på hotellets bakgård och personen i Bamsedräkten försökte hantera minst femton barn samtidigt. Det kändes inte så aktuellt för mig så jag gick ut ur hotellet och började röra mig ner mot stan där vi skulle träffas igen.

- A taste of paradise, sa han med en grov svensk brytning och sken upp med hela ansiktet samtidigt som han slickade i sig den sista delen av glassen.
- Du menar ”a taste of rainbow”, sa jag och log mot honom.
- Hur menar du nu? sa han med rynkad panna.
- Ja, en säger så därifrån jag kommer, svarade jag bara tillbaka.
Han var märkbart tryggare i situationen idag och jag var nyfiken på att fråga varför men valde att avstå.

En halvtimme senare befann vi oss på mitt hotellrum eftersom jag hade föreslagit att vi skulle gå tillbaka dit. När hotelldörren hade stängts bakom oss vände han sig mot mig och sken upp igen.

Sen började han ropa ut diverse glada läten samtidigt som han slet av sig sin skjorta. Jag stod där stilla betraktandes honom medan han tjoandes som en cowboy studsade mellan hotellsängarna i bar överkopp och glasspinnen i ett bett som ett halmstrå.

När han hade hoppat klart kom han ner från en av sängarna och ställde sig tätt intill mig. Jag tog glasspinnen ur munnen på honom och tryckte honom mot mig.

Våra blickar möttes. Han var hård. Med ena handen förde jag ner hans shorts längs med hans ena skinka. De föll till golvet samtidigt som jag masserade honom upp längs ryggen. Sedan tog jag tag om hans kuk och höll om den i ett fast grepp.

Med den andra handen följde jag hans bröstkorg med glasspinnen, kysste hans ena bröstvårta, vred glasspinnen runt över till hans rygg och särade på hans skinkor med den.

Först ett dovt skrammel, sen ljudet av nycklar som vreds om i nyckellåset. Jag ryckte till och vred huvudet ut mot hallen samtidigt som jag drog upp byxorna. Det var mamma som hade bestämt sig för att åka hem lite tidigare från jobbet.
- Hej, hallå! Hur mår du? ropade hon lika överentusiastiskt som vanligt.
- Bra, svarade jag undflyende.
- Hur har din dag varit?
- Bra, sa jag igen.

Samtidigt som hon hade ställt de obligatoriska frågorna hade hon tagit av sig ytterkläderna och kommit in i vardagsrummet där jag satt.
- Åh! Är det ’När och Fjärran’ på tv? sa hon.
- Eh…nej det är bara en gammal film som jag har slötittat på. Inspelningen måste ha fortsatt efter filmen. Orkar inte resa mig upp ur soffan bara, svarade jag så avslappnat som möjligt.
- Ok, svarade hon bara kort för att sen gå in i köket för att förbereda middagen.

Hon verkade inte ha misstänkt något vilket fick pulsen att sjunka en aning. När hon radade upp förslag på middag försökte jag låta så engagerad som möjligt i mina svar men i mina tankar var jag någon helt annanstans. Jag var fortfarande kvar i känslan av Hans Fahléns håriga bringa i turkosfärgat vatten och konturerna av hans anus i en bungaloo på Maldiverna.

/Johan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".