Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
En podd om sex och relationer - med Maria Maunsbach.
(9:29 min)
Novell: Evolutionens slutpunkt
Publicerat måndag 31 oktober 2016 kl 16.31
Man som står med ryggen mot kameran.
Man som står med ryggen mot kameran. Foto: Michael Taggart/Flickr/CC BY-NC 2.

Rikard Weijmer läser den erotiska novellen "Evolutionens slutpunkt".

Han var evolutionens slutpunkt. Genom årmiljoner av utveckling och mutationer hade livet skapat detta perfekta exemplar. Jag blev stående på det tomma dansgolvet och betraktade mannen i baren. Trots att han stod lutad mot bardisken såg jag att han var längre än alla de andra. Hans blonda hår glänste i ljuset från de kopparfärgade industrilamporna. Det föll nästan hela vägen ner till den smala midjan. Profilen med den raka näsan, de kurviga rosa läpparna, mörka nästan svarta ögonbryn.

Jag började gå mot baren, rörde mig självsäkert för att dölja darrningen inuti. Försiktigt krånglade jag mig fram till bardisken. Jag valde en plats i utkanten, i den ände mot vilken hans blick var riktad. Bartendern nickade åt mig.

- En Newcastle brown ale, tack. Hon tog ett glas från hyllan ovanför disken och fyllde det.

– 58 kronor, tack. Så ställde hon ölen på disken och tog emot min sedel.

Långsamt lyfte jag blicken från glaset och tittade ner längs bardisken. Mina ögon föll åter på den blonde mannen. Såhär framifrån såg jag att hans näsa var lite sned, men resten av ansiktet var så perfekt att det bara gjorde honom mänsklig. Jag betraktade armen han lutade sig på. Skjortärmen var uppvikt och avslöjade en ljusbrun underarm täckt av blonda hår. Mina ögon följde armens kontur upp över axeln, längs käken, över näsan tills blicken landade i hans blågrå ögon. Jag drog efter andan då hans långa svarta ögonfransar höjdes och han tittade rakt på mig. Han log och en grop bildades i den högra kinden. Jag gav honom ett snett leende innan jag lät blicken falla mot golvet.

– Jag tror inte att jag sett dig förut, sade han.

– Jag har definitivt inte sett dig förut.

– Det hade jag aldrig kunnat glömma. Han skrattade och slängde med håret. Jag drog in hans doft, en blandning av salt och dyrt balsam. För att vinna tid tog jag en stor klunk av ölen. Flaskan smällde i bardisken när jag satte ner den.

– Så, ska vi gå hem till dig? frågade han. Jag kunde knappt andas, än mindre säga något.

– Jag ser ju att du vill, log han, lade huvudet på sned och fladdrade med ögonfransarna. De var verkligen ovanligt långa. Jag nickade.

– Det går inte. Han sträckte på sig och en liten rynka bildades mellan ögonbrynen.

– Du borde verkligen inte flörta i barer om du är upptagen.

– Nej, jag skakade på huvudet, det är jag inte. – Så vad är problemet då? Han tittade på mig genom gardinen av ögonfransar. Jag tog ett steg bakåt och grep tag i bardisken.

– Jag bor med min bror, svarade jag.

– Så synd, för vi kan inte gå hem till mig. Han lade handen på min arm och jag kände hans värme genom skjortärmen.

– Varför inte?

– Min flickvän skulle inte tycka om det.

– Vad? Jag drog åt mig armen och stirrade på honom. Han skrattade och tog min hand.

– Jag skämtar.

– Vi har ohyra i huset, sade han.

– Jag sover på soffan hos mina föräldrar. Jag kände hur mitt ansikte log. Hur leendet spred sig från bröstet upp till mungiporna, över mina kinder till ögonen.

– Du kan inte tänka dig att ha sex på toa?

– Är det ett nytt skämt? frågade jag och hoppades att han skulle säga nej.

Han svarade inte, lade bara handen om min nacke, tog ett steg mot mig och lutade sig lite framåt. Hans läppar var alldeles intill mina, andedräkten varm i min mun. Jag slöt det lilla avståndet mellan oss då jag tryckte mina läppar mot hans och smög in armen runt hans midja, in under skjortan. Med ett ryck pressade jag honom mot mig och särade på läpparna så att hans tunga kunde komma in i min mun. En suck lättade från mitt bröst. Han lade sin panna mot min.

– Är det svar nog?

– Kom så går vi, sade jag och tog hans hand.

Jag kände hur han tog små steg bakom mig för att undvika att gå mig på hälarna. Det var ingen kö på toaletten. Jag drog in honom i det första båset och låste. Med händerna begravda i hans hår kysste jag honom och tryckte honom mot väggen. Jag lät läpparna vandra längs hans haka, ner över halsen. Ljudet av hans huvud när han lutade det mot väggen. Mina fingrar knäppte upp knapparna i hans skjorta samtidigt som jag kysste min väg ned över hans nästan hårlösa bröst ner över magen, förbi naveln. Tungan lekte med den tunna strängen av hår därunder. Med darrande händer knäppte jag upp hans jeans och drog försiktigt av dem. Nu stod jag vid hans fötter och kände hur det ena byxknäet blev vått. Långsamt förde jag fingret längs kanten på hans kalsonger. Det snuddade hans kuk på vägen runt. Så drog jag av honom kalsongerna. Han stönade till och jag såg att han slutit ögonen. Jag blundade och tog tag i skaftet. Så satte jag läpparna mot hans ollon. Det gick som en stöt genom hans kropp när jag lät tungan cirkulera runt toppen av kuken. Varm i bröstet tog jag honom i munnen, slickade honom lätt och tog kuken längre in i min mun.

– Åh, hans huvud dunsade mot väggen flera gånger.

– Kom upp, stönade han.

– Jag klarar inte mer. Långsamt reste jag mig upp, tryckte handen mot väggen och lutade mig mot honom, lät våra näsor röra sig mot varandra. Med en snabb rörelse vände han mig om och pressade mig mot väggen. -Vänta, protesterade jag.  

– På vadå? frågade han och jag hörde hur han log. Han lutade sig mot min rygg och omfamnade mig.

– Okej, sade jag. Det spelade ingen roll längre.

– Bara så att du vet, så har jag aldrig gjort det här förut. Han kysste min hals och jag hörde hur han öppnade en kondom.

– Det är lugnt, sade han.

– Jag har glidmedel. Med höjda ögonbryn vände jag mig om och tittade på honom medan han trädde på kondomen.

– Verkligen? Han såg upp och skrattade. En grop bildades i hans högra kind.

– Du hade förstås inte en tanke på sex när du kom hit ikväll? Jag ryckte på axlarna. Han blev allvarlig igen.

– Du är fin, sade han och smekte min arm med fingertopparna.

– Och jag vill väldigt gärna ha dig. Jag nickade och vände mig mot väggen. Han återgick till att kyssa min hals. Händerna letade sig in i mina byxor och underkläder. Så drog han ner dem och smekte min rumpa. Min hud hettade som under ett brännjärn.

– Ja, viskade jag. Hans kuk rörde sig mellan mina skinkor, medan händerna kände sig fram över min mage och mitt bröst. Han grep tag i min kuk, smekte lätt mitt ollon och drog handen upp och ner några gånger. Jag kände mig feberhet och kroppen öppnade sig för honom. Han lade händerna på mina höfter och trängde försiktigt in i mig, lutade sig mot min rygg och rörde sig tvekande in i och ut ur mig.

– Det går bra, sade jag och slöt ögonen. Då ökade han takten och kuken trängde djupare in i mig. Allt som fanns var känslan av hans kön som skrapade min insida, ljuden från hans läppar, hans varma överkropp mot min rygg och hans mjuka händer på mina höfter.

Jag andades tungt och raspigt, drog in doften av hans balsam och en svag lukt av urin, håret som gungade mot min kind och över mina axlar ner längs armen. En tunn smärta som skar i mig när han trängde djupare, tog mig hårdare. Mina armar som pressades mot båsets kalla vägg. Värmen som fyllde mig, rann från honom in i min kropp, steg upp i bröstet. Det susande ljudet i öronen. Nu kom andra ljud från mig, ljud som jag inte kände igen, stönande, småskrikande som bestick mot en sträv tallrik. Mina knän skakade och jag pressade händerna hårdare mot väggen för att inte falla. Han lät händerna gå från mina höfter fram runt magen och kramade om mig medan han knullade mig hårdare. Den djupa rösten precis intill mitt öra, formade ofullständiga ord som stegrades i intensitet. Jag grep tag i hans nacke och tryckte hans ansikte mot min axel. Hela min kropp krampade när jag kom över jeansen och sprutade på den blå väggen. Han fortsatte att röra sig i mig några gånger innan han släppte ut ett stön som skakade de tunna väggarna.

Jag släppte taget om hans nacke och vände mig sakta om. Hans armar var inte längre runt min midja. Likt en leende marmorstaty stod han blundande bakom mig med jeansen nedanför knäna. Jag torkade av mig och drog upp byxorna, lade handen på hans kind och kysste honom lätt på läpparna. Han öppnade ögonen, lade en arm runt mig och drog mig intill sig.

– Jag vill träffa dig igen, sade han och kysste mig tillbaka. Jag nickade och lutade mig mot dörren, betraktade honom när han drog upp byxorna. Höll blicken fäst på hans fingrar som knäppte knapparna i jeansen. De runda fingertopparna och de kortklippta naglarna. Ett litet ärr på vänstra pekfingrets knoge.

/Tora P

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".