Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Hyr Berwaldhallen

Publicerat måndag 1 november 2010 kl 14.26
Berwaldhallen. Foto: Peter Smith.

Från musikalisk nationalscen till prestigefylld konferensadress. Berwaldhallen är inte bara en utmärkt konsertsal. Den lämpar sig också utmärkt för stora kongresser, bolagsstämmor, produktlanseringar och konferenser. Presskonferenser, seminarier och mottagningar hör också till återkommande evenemang i Berwaldhallen.

Bjud in en tusenhövdad publik eller den närmaste vänkretsen
Vi har erfarenhet av alla typer av arrangemang, allt från stora orkesterframträdanden och kongresser till soloframträdande och mindre företagssammankomster. Här finns plats för 1300 sittande gäster vid konsert och 900 sittande gäster för konferens, med intilliggande spatiösa foajéer där drinkar och mat kan serveras till alla inbjudna. Foajéerna kan också fungera som möteslokaler och för utställningsarrangemang av olika slag och kan hyras separat.

Ett tekniskt fullt rustat konserthus
Det höj- och sänkbara podiet ger stor flexibilitet vid scenbyggnad. Alla tänkbara personella och tekniska resurser finns för att arrangemangen ska fungera perfekt. Vi ombesörjer att AV-utrustning finns på plats. Högtalaranläggning av högsta klass finns naturligtvis samt ett fullt utrustat kontrollrum för ljudinspelning. Datoriserat ljusbord och följespottar ger möjlighet till avancerad ljussättning. Möjligheter finns att ta in bilar och andra skrymmande produkter på scenen.

Från säkerhetskrävande bolagsstämmor till stora prisutdelningar
Berwaldhallen är ofta platsen för stora tv- och radioinspelningar. Som scen och plats för styrelsemöten, kongresser och konferenser blir Berwaldhallen allt mer anlitad. Arrangemang som kräver hög säkerhet för deltagarna, med noggrann behörighetskontroll och effektivt inträdesskydd, förekommer ofta i Berwaldhallen.

Utnyttja våra musikkunskaper
Vi har två av Sveriges främsta ensembler i vårt hus, Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Vi förmedlar gärna kontakter till våra musiker om ni t ex vill förgylla er konferens med klassisk musikunderhållning.

För bokning av Berwaldhallen och information:
tel: 08-784 51 56
tel: 08-784 51 26

event.berwaldhallen@sr.se


Är du i behov av en lite mindre lokal?
I Radiohuset finns flera olika studior som hyrs ut.

För kontakt gällande uthyrning av Berwaldhallen:
tel: 08-784 51 56 alt. tel: 08-784 51 26
event.berwaldhallen@sverigesradio.se
fax: 08-662 58 45

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".