Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

I fokus - Ulrica Söderlind

Publicerat onsdag 7 december 2005 kl 10.26
Nobelprisutdelningen 1901 (Copyright: Nobelstiftelsen)

P1 torsdag 8 december kl 12.10
I över hundra år har nobelbankettens gäster trakterats med läckerheter. Men hur har festen förändrats genom åren?

Skulle man kunna tänka sig samma förrätt år 2005 som 1926? Möt mathistorikern Ulrica Söderlind från Stockholms universitet, som skrivit en bok om ”Nobels middagar”.
Redaktör: Mona Hambraeus

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".