Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
P4 Göteborgs morgonprogram ger dig det du behöver veta inför dagen.

Tarifa vs Lindholmen

Publicerat onsdag 8 augusti 2012 kl 10.26
1 av 2
El Chozo! Här är den: Juan Jose Blanco Munoz bar! Foto: Privat
2 av 2
Juan Jose Blanco Munoz där i mitten, vår barman i Tarifa, Spanien. Foto: Privat

Så var det dags att prata med Juan Jose Blanco Munoz som idag firade Spaniens OS-guld i windsurfing. Vi riktigt hörde de ljumma vindarna blåsa när vi samtidigt drog igång Eagles Hotel California. Från TarifaAtlantkusten till studio 41 på Lindholmen.

Och för dig som skall koka krabbor ikväll, snåla inte med saltet! 1 dl salt per 3 dl vatten. Lägg i rikligt med dillfrön eller dillkronor, koka upp, lägg i krabborna, låt koka ca 5 minuter och låt sedan krabborna ligga kvar över natten medan koket svalnar. Allt enligt Ylvas mamma Birgitta. Öl och annat tjafs undanbedes när det kommer till kok av havskräftor och krabbor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".