Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
P1:s veckomagasin som ger er den kompletta tidningslösa söndagsmorgonen.

Tacon i Mexiko och dess betydelse i USA-valet

Publicerat onsdag 2 november 2016 kl 11.35
Tacon i Mexiko och dess betydelse i USA-valet
(10 min)
Carlos Zuñiga visar hur en taco ska ätas: med böjt huvud och utan att bry sig om ifall såserna och fettet rinner ner för händerna.
1 av 4
Carlos Zuñiga visar hur en taco ska ätas: med böjt huvud och utan att bry sig om ifall såserna och fettet rinner ner för händerna. Foto: Lotten Collin/SR
José Rojas äger tacorestaurangen El Gordo, samma kedja som Hillary Clinton besökte i Nevada. Foto: Lotten Collin/SR
2 av 4
José Rojas äger tacorestaurangen El Gordo, samma kedja som Hillary Clinton besökte i Nevada. Foto: Lotten Collin/SR
En bläckfisk-taco med den traditionsenliga fiskbuljongen som tillbehör. Foto: Lotten Collin/SR
3 av 4
En bläckfisk-taco med den traditionsenliga fiskbuljongen som tillbehör. Foto: Lotten Collin/SR
Marcela Zuñiga lagar tacos på restaurangen La Tradición i Tijuanas centrum. Foto: Lotten Collin/SR
4 av 4
Marcela Zuñiga lagar tacos på restaurangen La Tradición i Tijuanas centrum. Foto: Lotten Collin/SR

 Tacon har tagit en plats i det amerikanska presidentvalet, hör hur i ett reportage av Lotten Collin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".