Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vakna på rätt sida. Vakna uppdaterad med Östergötlands största morgonprogram

Ebbas chokladkakor

Publicerat tisdag 20 november 2007 kl 14.36

Krossa sju stycken digestive fullkornskex.

Smält följande i en kastrull på låg värme:
200 gram mörk blockchoklad
50 gram margarin
3,5 msk brödsirap

Rör i kastrullen tills allt smällt. Blanda i de krossade kexen.

Häll upp smeten på ett bakplåtspapper på en djup plåt. Forma det hela till en rektangel. Låt stelna och skär sedan i rutor.

Förvaras i kylskåp.

Lycka till!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".