Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Vakna på rätt sida. Vakna uppdaterad med Östergötlands största morgonprogram

Ebbas våfflor

Publicerat onsdag 25 mars 2009 kl 09.37

Här nedan finns ett par olika våffelvarianter på laktos-, ägg- och glutenfria våfflor. Alla smarriga!

Ebbas (äggfria) våfflor (8 st)

100 g margarin (smält)
2 dl vatten
2 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
inget salt el socker
(Och inga ägg!)

Ebbas gluten- och laktosfria våfflor (8 st)

3 dl maizenamjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 dl laktosfri mjölk
2 ägg
2 msk olja

Serveras gärna med Ebbas hemkokta skogshallonsylt!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".