Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Med tekniken ständigt närvarande – framför ögonen, under fingertopparna, innanför kläderna och inuti...

Vad ska vi stoppa i munnen?

Publicerat onsdag 12 juni 2013 kl 16.00
Kan honungsbin vara nyckeln till framtidens mat? Foto: Norm Dettlaff/Scanpix.

Hur kommer framtidens mat att smaka och vad kommer den att bestå av? Tekniksafari besöker Nordic Food Lab som erkänner att deras vilda experimenterande kan resultera i oätliga produkter. Det handlar också om köttälskaren som blivit bönpionjär, om ett rymdodlingsprojekt, en elektrisk klubba och matforskarna som menar att vi behöver ändra inställning till vad vi betraktar som föda. Lyssna den 28:e juni 14:30.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".