Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Med tekniken ständigt närvarande – framför ögonen, under fingertopparna, innanför kläderna och inuti...

Experimenterande labb i husbåten

Publicerat fredag 28 juni 2013 kl 14.30
Besök på Nordic food lab
(8:45 min)
Kan vi äta mer än honung från bikupan? Foto: Heribert Proepper/Scanpix.

Maten som serveras på världens toppkrogar, känns oftast ganska avlägsen från min egen middagstallrik, men det som händer där har ändå stor betydelse för hur vi äter, även om det ibland tar några år för nya trender att leta sig in i hemmen. Så Tekniksafari reste till Damnark för att träffa några som verkligen är i framkant när det gäller att experimentera med mat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".