Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Från köttfrossa till köttförbud

Publicerat lördag 23 april 2011 kl 18.00
Styrelsen
(7:28 min)

Om tjugo år kommer vi inte att ställa frågan: varför äter du inte kött, utan varför äter du kött. Det säger den amerikanska succéförfattaren Jonathan Safran Foer, aktuell med Äta djur, medan brittiska Jenny Diski undersöker vår relation till djuren i "What I don't know about animals".

Lyssna på SR:s prisbelönta program om baksidan av livsmedelsproduktionen:

Från Per Morberg till Jonathan Safran Foer och Dennis Lyxzén.

P4 Kultur. En djupdykning bland kokböcker och matprogram.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".