Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Morgonen ger dig koll på vad som är på gång i Blekinge, Sverige och världen. Varje dag mellan 06 och...

Det handlar bara om kemi...

Publicerat tisdag 22 maj 2007 kl 10.14

Att lyckas med matlagningen handlar inte om slumpen, det handlar om mer eller mindre avancerad kemi.

Anders Falk som är lärare på Hotell- och Restaurangprogrammet i Karlskrona lärde oss grunderna i matlagningens kemi med taniner, umami, maillardprocesser och lipider.

Lyssna hur det lät 22/5 mellan kl 8-9 i vårt

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".