Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
I Förmiddag tar vi upp allt från samhällsfrågor till ny musik. Häng med!

Hempos rockbrunch

Publicerat fredag 4 juni 2010 kl 14.58
1 av 3
Mums för en äkta hårdrockare! Foto: Catharina Loosme/SR.
En viktig ingrediens! Foto: Catharina Loosme/SR.
2 av 3
En viktig ingrediens! Foto: Catharina Loosme/SR.
Resultatet av en mycket krävande matlagning. Foto: Catharina Loosme/SR.
3 av 3
Resultatet av en mycket krävande matlagning. Foto: Catharina Loosme/SR.

Stek oxfilé och ägg.
Värm färdiga potatiskroketter i ugnen.
Skiva gurka och ta fram körsbärstomater.
Skiva en limpa bröd.

Lägg upp allt på en tallrik.
Öppna en plastburk med färdig bearnaisesås och lägg en klick intill maten.

Servera med mellanmjölk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".