Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
I Förmiddag tar vi upp allt från samhällsfrågor till ny musik. Häng med!

Kyckling a´la Calaisa

Publicerat måndag 24 januari 2011 kl 13.52
Kyckling a´la Calaisa. Foto:Annelie Lundin/SR.

Fredagen den 11 februari gästades Mathörnan av Malin Törnquist, från gruppen Calaisa, som bjöd på sin favoriträtt kycklingfilé med apelsin och spenatsallad.

Recept

(2 pers)

Ingredienser: 

2 kycklingfiléer

3 apelsiner

färsk spenat och ruccolasallad efter behag

1 rödlök

1/2 till 1 röd chili

en creme fraiche

salt och peppar

ett paket fetaost

Gör så här: Filea apelsinerna och blanda ihop med resten av grönsakerna och osten som du smular i. Gör en sås på cremefraiche, lite chili, salt och svartpeppar.
Salta och peppra kycklingfilén och stek den.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".