Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Mer kultur i Sveriges Radio

Publicerat tisdag 25 februari 2003 kl 14.15
Det finns fler kulturprogram i hela Sveriges Radio:
 
Bakfickan i P1 Serier i kortformat om radio-, sport- och kulturhistoria. Boken i örat i P1 Ger läslust och ljudliga äventyr för dig som är 9-12 år. Flipper i P3 Kultur på P3-vis om författare, filmare och konstnärer. Folkminnen i P1 Radioprogrammet där svenska folket minns sina sägner, gåtor, ordstäv och talesätt. Lovteatern i P1 Radioteatern för dig mellan 9-12 år. Sänder spännande serier på loven. Mitt i musiken i P2 är ett brett och nyfiket program som speglar det svenska och internationella musiklivet. Radioteatern i P1 Sveriges största teater med dramatiseringar för radio. Obs kulturkvarten i P1 Svenska och internationella strömningar i kultur- och samhällsdebatten. Stafetten i P1 Samtalsserie med personliga möten mellan kultur och vetenskap. Veckans visa i P1 Visprogram med teman om folkkära sångartister.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.