Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Näldens snickeri ödelagt av brand

Publicerat fredag 21 mars 2003 kl 10.40
En omfattande brand som startade vid 9-tiden på fredagförmiddagen har till stora delar ödelagt Näldens snickeri.
Räddningstjänstens personal tvingades till en början agera mycket försiktigt på brandplatsen. Det var stor risk för explosioner eftersom det fanns gastuber inne i den brinnande byggnaden. Ingen människa har kommit till skada vid branden, som tros ha startats av en explosion i en spånsilo. Räddningstjänst från Nälden, Krokom, Trångsviken och Änge, deltar i släckningsarbetet. Snickeriets ena byggnad blev snabbt helt övertänd. - Branden fick ett mycket snabbt förlopp, säger räddningsledaren Anders Ackeflo. Enligt honom hade räddningstjänsten branden under kontroll vid 12.30-tiden och man bedömer risken för att branden ska spridas till intilliggande byggnader som undanröjd. Eftersläckningsarbetet beräknades ta större delen av fredagskvällen.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.