Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Undersöker samband mellan banksprängningar

Publicerat onsdag 2 april 2003 kl 12.57
Polisen i länet bedömer just nu sannolikheten som liten att det finns ett samband mellan bankboxsprängningarna i Norrtäljetrakten natten mot tisdagen och sprängningarna i Brunflo och Östersund för en dryg månad sedan.
Tre män sitter anhållna i Norrtälje misstänkta för en av tisdagsnattens båda bankboxsprängningar. - Mycket tyder på att det inte är samma gärningsmän. Men det är för tidigt att helt utesluta kopplingar till sprängningarna här i länet, säger kommissarie Kjell Wedin vid Östersundspolisen, som under dagen haft kontakt med kollegor i Norrtälje. Närmast inväntar man nu resultat av tekniska undersökningen på brottsplatserna i Norrtäljetrakten. Enligt honom har man fortlöpande kontakt med andra polismyndigheter för att se möjliga kopplingar mellan bankbox- och bankautomatsprängningar på olika håll i landet.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.