Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Östersund

Gastronomi och viktiga samtal vid samma bord

Publicerat söndag 24 maj 2009 kl 11.51

Gastronomi och framtidens mat och smak var temat för ett Café geografique på restaurang Hov på Jamtli i helgen. Ett nytt grepp, som kan liknas vid en undervisningsmetod, där man samtalar om viktiga ämnen i cafémiljö.

Det var professorn Giles Fumeé vid Sorbonne som uppfann metoden för att locka studenter till undervisningen, och han var med på Jamtli.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".