Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
HAMMERDAL

Låg försäljning av lokalproducerat kött

Publicerat torsdag 16 juli 2009 kl 16.59

Det har gått trögt att sälja lokalproducerat kött från slakteriet i Hammerdal.

Och nu vill de nya aktieägarna till Mats O Sundqvists gamla bolag Skrindan, som är majoritetsägare i hammerdalsslakteriet, sälja sin del i verksamheten.

Ingrid Marklund
ingrid.marklund@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".