Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Mat

Så lätt är det att skippa pulversåsen

Publicerat tisdag 27 januari 2015 kl 10.03
Anna Karin Lagerströms picknick
Anna-Karin Lagerström är P4 Jämtlands mästerkock.

P4 Jämtlands egna kock Anna-Karin Lagerström inspirerar lyssnarna till att göra egen sås till vardags. Det är enkelt, blir godare och så vet du precis vad såsen innehåller.

– Lika lång tid som det tar att öppna en påse pulver och röra ut den i vätska, -lika lång tid tar det att göra sin egen sås från grunden. Nästan i alla fall, säger Anna-Karin Lagerström.

– Dessutom vet man då precis vad den innehåller.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".