Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Mat

När tillbehören på julbordet får tala för sig själv

Publicerat tisdag 15 december 2015 kl 11.00
Helena Appelqvist: Det finns så himla mycket att göra!
(10 min)
Helena Appelqvist
Helena Appelqvist bjuder på grönsaker till julbordet.

Det är det gröna som ger liv till köttbullar och prinskorv när mästerkocken Helena Appelqvist serverar sitt julbord. Här delar hon med sig av recept och idéer. 

Fler tips och recept från Helena hittar du här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".