Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Mat & dryck

Anna-Karin om vad du ska göra med älgmulen

Publicerat tisdag 20 september 2016 kl 07.35
Matexpert: Mulen ska kokas länge
(5:59 min)
Anna Karin Lagerströms picknick
Anna Karin Lagerströms picknick

Nu står du kanske i köket med en del styckdetaljer som du inte riktigt vet vad du ska göra av - eller ens vet att de går att äta över huvudtaget. 

På flera håll i länet landar nu plastlådor med älgkött. Mycket ska tas omhand, märkas och frysas in.

P4 Jämtlands egen köttkonnässör Anna-Karin Lagerström guidar dig rätt bland ovanliga styckningsdetaljer som hjärta, rulle, tunga, blod - och - mule.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".