Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
I Morgon P4 Gävleborg får du veta när världen är sig lik - eller olik.

Ockelbogröt - en modern klassiker

Publicerat torsdag 16 mars 2006 kl 09.56

1 dl AXA fiberhavregryn
2 msk linfrön
0,5 dl russin
1 st fikon, klipps i mindre bitar
2,5 dl vatten
Goda tillbehör är hjortronsylt, blåbärssylt, honung eller skivad banan. Eller varför inte lite grekisk youghurt...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".