Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kristdemokraterna ökar i opinionsundersökning

Publicerat söndag 18 augusti 2002 kl 10.37
I en väljarbarometer från SIFO, som publiceras i flera morgontidningar på söndagen, ökar Kristdemokraterna med 2,5 procentenheter till 11 procent.
Samtidigt minskar socialdemokraterna med 2,9 procentenheter jämfört med SIFO-mätningen för en vecka sen och får 39,3 procent av väljarstödet. Minskningen är dock inte statistiskt säkerställd. Moderaterna ökar något - med 0.9 procentenheer till 22,1 procent. Vänsterpartiet ökar med 0.7 procentenheter till 9,1 procent. Centern ökar en aning med 0.1 procentenheter till 5.9 procent. Folkpartiet minskar lika mycket och ligger i SIFO-mätningen på 6,1 procent. Miljöpartiet ligger under fyraprocentsspärren med 3,8 procent - en minskning den senaste veckan med 0,3 procentenheter.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.