Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Fler palestinier tillåts resa in i Israel

Publicerat söndag 29 september 2002 kl 08.21
Från och med söndag kommer 33.000 palestinier att tillåtas resa in i Israel för att arbeta. Det är det största antalet på över ett år.
Beslutet att år ge fler palestinier tillstånd att arbeta inne i Israel fattades efter ett möte mellan Israels försvarsminister, säkerhetstjänsten och militär-ledning, rapporterar tidningen Ha'aretz. Samtidigt kommer allt fler rapporter som tyder på att Israel är på väg att avsluta belägringen av den palestinske presidenten Arafats högkvarter i Ramallah. Bland annat sa Israels utrikesminister Shimon Peres i en israelisk radiointervju igårkväll att Israel bör rätta sej efter resolutionen i FN:s säkerhetsråd den gånga veckan med den uppmaningen. Peres påpekade samtidigt att den israeliska militärens över en vecka långa belägring av högkvarteret - Muqata - har ökat Arafats popularitet.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.