Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ny teknik kan förvärra bakterier i kött

Publicerat fredag 16 november 2007 kl 07.36

Livsmedelsexperter varnar för en ny teknik som kan hålla kött färskt i upp till fem månader, skriver Dagens Nyheter.

Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelshygien, säger till Svenska Dagbladet att det finns risk för att till exempel listeriabakterier som letat sig in i förpackningarna utvecklas till mer aggressiva former.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".