Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Sill i dill, sill i dill, med potatis till...

Publicerat torsdag 20 juni 2013 kl 11.01
1 av 2
Basilika, fetaost eller krusbär. Vad väljer du? Foto: Camila Astorga Díaz/Sveriges Radio
2 av 2
Sill med vitlök och ingefära. Foto: Sofie Ericsson / Sveriges radio

Sugen på något nytt eller föredrar du klassiska smaker?
Oavsett, här är tio tips på sill i olika varianter från vår samling.

Håller sig en vecka.

Vegetarisk sill på bordet.

Mixa till en grön smet. Mums!

Mästerkocken Jennies bästa.

Syrligt passar bra till fet fisk.

Den är frisk och lite het.

Kombinera med dijonsenap.

För dig med begränsad tid.

Skal från två citroner för syrlig touch.

Leif Mannerström bjuder på sill i ugnsform

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".