Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Varmrökt sik orsakade botulism

Publicerat tisdag 25 juni 2013 kl 17.35

Läkemedelsverket varnar för vakuumförpackad, varmrökt sik från Bexanders rökeri.

Produkten har kopplats till ett fall av botulism - en allvarlig form av matförgiftning.

Det handlar om företagets varmrökta sik som har bäst före-datum mellan 24 och 30 juni.

Siken har sålts i Linköping.

Ekot

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".