Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Extrasändningar från Radio Sweden

Publicerat lördag 15 juli 2006 kl 11.09

Med anledning av krisen i Mellanöstern sänder Radio Sweden från och med fredag den 14 juli två extra sändningar till svenskar i området.

Vi sänder P1:s Luncheko klockan 10.30 UTC (12.30 svensk tid) på 21 810 och 9490 kHz samt Radio Swedens egen sändning på svenska klockan 12.00 UTC (14.00 svensk tid) på 21 810 kHz.

Samtidigt hänvisas till Radio Swedens ordinarie sändningar på svenska till Mellanöstern:

  • 03.30 UTC på 11650 kHz (05.30 svensk tid)
  • 04.00 UTC på 11640 kHz (06.00 svensk tid)
  • 15.45 UTC på 13580 kHz (17.45 svensk tid)
  • 18.00 UTC på 11560 kHz (20.00 svensk tid)

Kvällstid, klockan 20.00 och 21.00 UTC (22.00 och 23.00 svensk tid) hörs också 6065 kHz i delar av regionen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".