Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kryddade snapsar i fara på ölandskrog

Publicerat tisdag 12 december 2006 kl 07.44

Folkhälsoinstitutet kastar sina blickar på snapskryddandet på Halltorps gästgiveri söder om Borgholm. Man ställer en rad frågor om hur snapsarna kryddas på den kända ölandskrogen. Man misstänker att kryddandet av snapsarna är att jämställa med tillverkning av sprit och det är inte tillåtet.

Halltorps ägare Lars-Olof Forsberg är inte orolig att man ska berövas den snapskryddning man sysslat med i 33 år. Han tycker enligt Ölandsbladet att frågorna snarare drar ett löjets skimmer över Folkhälsoinstitutret.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".