Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Menys Karin Fransson får Gyllene Gaffeln

Publicerat fredag 9 november 2007 kl 12.12
Karin Fransson. Foto:Hotell Borgholm

Kocken Karin Fransson från Hotell Borgholm har i dag fått matpriset Gyllene Gaffeln. Priset delas ut en gång om året till en person eller organisation som gjort en bestående insats för att stärka den svenska matens standard och kultur.

Karin Fransson är också känd som en av programledarna i Meny som sänds från Kalmar i P1. De två andra programledarna för Meny Sven Ekberg och Måns Rossander fick priset 1997

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".