Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Samverkansmöte för Ölands Världsarv

Publicerat måndag 27 januari 2003 kl 09.05
I helgen togs ett steg mot bättre samverkan på södra Öland när Föreningen Ölands Världsarv höll sitt första seminarium på temat "Samverkan".
19 personer från drygt 10 företag och organisationer samlades i Tanneskolan i Alby för att bland annat ta del av studier av Världsarvet som Högskolan i Kalmar har gjort men också för att diskutera vilka tillgångar företagen på södra Öland har, vad man kan förbättra och på vilka sätt man kan samverka i framtiden. Föreningen, som har drygt 80 medlemmar, planerar bland annat att gå med i företagarträffen Knutpunkt Öland, publicera en hemsida och representera Ölands Världsarv på turistmässan i Göteborg. Ett nytt seminarium planeras i mars.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.