Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

OS sänds digitalt

Publicerat onsdag 30 januari 2002 kl 08.17
Nästan alla svenska hushåll har möjlighet att ansluta sig till något digitalt TV-nät men det är det bara en av tre som hittills gått med.
När vinter-OS startar nästa fredag så kommer Sveriges Television att lägga merparten av sina sändningstimmar via två nya kanaler i det digitala nätet. För att se nästan 400 timmar extra OS-sport måste tittarna vara anslutna via parabol, kabel eller marknätet. TV-sportchefen Remy Nilsson säger till P4 Kalmar att licensbetalare som inte kan se dom digitala sändningarna ändå inte kommer att drabbas. Allt av vikt kommer att visas i STV1 och STV2 men dom som i framtiden vill kunna välja i evenemangsutbudet måste använda den nya digitala tekniken.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.