Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Recept: Chockladbräck

Publicerat onsdag 26 november 2014 kl 08.17

Annica Tribergs recept sänt i P4 Kalmar 26/11 2014. 

Får du smält choklad över när du har doppat tyfflarna?

Kolla i skafferiet och hacka ner vad du hittar: müsli, torkad frukt, nötter, frukostflingor… rör ner så mycket att röran precis håller ihop. Klicka sedan ut detta i små formar eller tryck ut allt i en liten form på bakplåtspapper.

Ställ kallt och låt stelna. Servera formarna eller bryt i bitar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".