Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Försenade jämställdhetsplaner

Publicerat fredag 7 september 2001 kl 09.39
Jämställdhetsplaner saknas fortfarande från fem förvaltningar i Nyköpings kommun. Det trots att alla förvaltningar skulle ha lämnat in sina jämställdhetsplaner innan sista augusti.
- Det gör mig lite bekymrad, säger Kjell Israelsson ordförande för fackförbundet SKTF i Nyköping. Israelsson menar att man i den så kallade samverkansgruppen kommit fram till att varje enskild förvaltning ska ha en jämställdhetsplan som sen bl a ska ligga som underlag vid individuell lönesättning. Enligt lag ska alla arbetsplatser med tio anställda eller fler ha jämställdhetsplaner. I Nyköping har man ingen gemensam plan för hela kommunen utan varje förvaltning ska ha sin egen. - Jag tror att orsaken till förseningen är arbetsmässiga, man har helt enkelt inte hunnit med, menar Ulla-Britt Larsson personalsekreterare och ansvarig för insamlingen av jämställdhetsplanerna.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.