Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Att flytta biblioteket sparar pengar i Flen

Publicerat tisdag 13 maj 2003 kl 06.39
Nu har den borgerliga koalitionen i Flen presenterat ett första förslag på hur bespringarna kan göras. Flens kommun har ett underskott på 35 miljoner kronor.
Besparingar på vardera 3 miljoner kronor väntas man kunna göra genom att lägga ner en skola i centralorten och genom att flyttas biblioteket från Violenhuset till skjortanfastigheten, som kommunen redan äger. Dessutom föreslår politikerna att filialbiblioteket i Mellösa läggs ner. En halv miljon kronor ska sparas på politikernas arvoden. Andra verksamheter ska också ses över. De flesta besparingar ska träda i kraft från nästa år. Definitiva beslut tas på kommunstyrelsen möte i juni. Det skriver lokaltidningarna idag.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.