Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

SJ:s problem gynnar taxibolagen

Publicerat torsdag 17 januari 2002 kl 09.18
Den senaste tidens stora tågproblem har lett till ett uppsving för taxibolagen i Sörmland. Vid förseningar eller inställda tåg anlitar SJ ofta taxibolag för att resenärerna ska komma fram, och ökningen har nu märkts av i hela länet.
Eskilstuna taxi har till exempel ökat sina körningar med 50 procent under vintern. Och allt på grund av SJ:s förseningar och inställda tåg. Västerås, Norrköping och Stockholm Arlanda är några av platser som man har kört försenade resenärer till. Taxibolag i Katrineholm har också märkt att körningarna ökat och Taxi i Strängnäs har fått rycka in när resande missat sina byten och kör ofta mot Mariefred. Och enligt taxichauffören Irene Eriksson i Eskilstuna, tycker resenärerna att taxi som ersättning fungerar bra.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.