Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Skyddsarbete och dispens i strejken

Publicerat tisdag 13 maj 2003 kl 14.07
Vetlanda kommun har beordrat skyddsarbete för personalen på de kommunala vattenverken.
Vetlanda kommun har beordrat skyddsarbete för personalen på de kommunala vattenverken i Ramkvilla/Bäckaby och i Björköby. Dessutom har kommunen beordrat skyddsarbete för den personal som sköter pannanläggningarna i Vetlanda. Vetlanda kommun hade sökt dispens från den pågående konflikten, men inte fått det. Ceciliaskolan i Jönköping, som tar hand om autistiska barn, tvingades igår att skicka hem sina elever vid lunchtid, eftersom matpersonalen gått i strejk och ingen annan fick servera mat. Men efter en dispensansökan från Jönköpings kommun så får personalen nu köpa in mat från annat håll och servera barnen så att de kan gå kvar i skolan, något som är extra viktigt för autistiska barn.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.