Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Mat och nöje

Chili, soppa, hamburgare och kebab - så blir matåret 2017

Publicerat tisdag 27 december 2016 kl 10.44
"Vi vågar vidga våra vyer"
(5:56 min)
Matkärlek
Hamburgare, kebab, chiliväxter, grytor och soppor. Foto: Janerik Henriksson/TT, Leif R Jansson/Scanpix, Matthew Mead/AP,

Är kebabpizzan ute? Hur går det för hamburgaren? Vad blir den stora trenden 2017? P4 Jönköping blickar fram mot ett nytt matår.

Varje år utvecklas våra matvanor och vi vidgar våra vyer. Nya restauranger öppnar i våra städer och vi vågar prova på nya recept med nya ingredienser.

Men hur blir egentligen 2017 ur ett matperspektiv? Vad blir den stora trenden det kommande året? Hur blir det med kebabpizzan och gourmetburgaren? 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".