Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

(s) återtar makten i Karlstad

Publicerat fredag 27 september 2002 kl 10.10
Det blir ny majoritet i kommunfullmäktige i Karlstad. I går kväll blev det klart att socialdemokraterna, vänsterpartiet och vågmästaren miljöpartiet kommer att samarbeta den kommande mandatperioden.
Socialdemokraterna Lena Melesjö-Windahl och Håkan Holm kommer att bli kommunalråd på heltid. Vilka poster de andra två partierna kommer att inneha är ännu inte klart utan kommer att offentliggöras vid en presskonferens i början av nästa vecka. De röd-gröna partierna blev ju av med makten under den nuvarande mandatperioden när tre miljöpartister bröt sig loss och bildade Karlstadpartiet i slutet av förra året. Karlstadpartiet lierade sig med de borgerliga partierna och fick majoritet i kommunfullmäktige.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.